На Центральній площі Чернівців вшанували пам'ять усіх загиблих у підступній війні (ФОТО)

24.02.2023 14:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
24 лютого 2022 року назавжди залишиться у пам’яті кожного українця. Це найдовший день, тривалістю у цілий рік. О 4 годині ранку, коли вся країна мирно спала, росія підступно почала бомбити наші міста та вбивати наших людей.
 
Сьогодні під час загальнонаціональної хвилини мовчання, начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, представники Чернівецької обласної ради, Чернівецької міської ради, а також правоохоронці та небайдужі чернівчани вшанували пам’ять усіх загиблих у цій неспровокованій війні.
 
Вшанування Героїв. Фото Чернівецької ОДА
 
- За цей рік ми згуртувались і змогли дати відсіч на тих територіях, які ворог зміг захопити у перші дні. За цей рік ми стали єдині, сильніші та більш загартовані. Ми прихистили людей, які тікали від звірств загарбників. Ми допомагаємо релокованому бізнесу сплачувати податки для того, щоб наша країна далі могла боротися.
Сьогодні я дякую кожному волонтеру за цей рік. За те, що у вас не опустилися руки. Я дякую кожній родині, яка прихистила своїх рідних, близьких та геть незнайомих людей у себе під дахом. Я вклоняюсь кожному захиснику і захисниці, усім Збройним силам України, прикордонникам, Національній поліції, Національній гвардії за те, що ми можемо сьогодні стояти тут, на рідній землі, - сказав голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
 
Присутні запалили лампадки та поклали їх до пам’ятної стели загиблим у новітній російсько-українській війні. Слава Україні! Вічна пам’ять усім невинно вбитим, закатованим ворогом громадянам, а також нашим полеглим захисникам.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews