Гучний скандал: Іво Бобул образив блогерку Емму Антонюк і втік з інтерв'ю (ФОТО, ВІДЕО)

Співак заявив, що йому шкода чоловіків, бо сучасні жінки «скачуть по ліжках»

28.02.2023 19:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Народний артист України Іво Бобул погодився стати героєм ютуб-програми блогерки Емми Антонюк «Це ніхто не буде дивитися», однак під час бесіди зі скандалом втік з інтерв'ю.

Як пише Главком, відповідаючи на одне з запитань, Бобул заявив, що зараз жінки розпещені:

- Якщо жінка мозок тобі виносить, як до неї можна ставитися? Жінки зараз розпещені. Дуже багато хочуть від чоловіків. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків, нам теж важко. Меркантильними стали жінки, дуже меркантильними. Багато жінок самотні і не розуміють чому – у них є все, але немає щастя. А тому, що треба подивитися на себе, подивитися, що ти наробила, що залишилася сама. Кого ти так образила. Не міг він, наприклад, шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого.

Блогерка Емма Антонюк заперечила музиканту, дорікнувши, що він ображає жінок.

Іво та Емма. Фотоколаж ТСН

- Я не ображаю їх, а просто сказав, що змінилися жінки. Стали меркантильними. Що таке меркантильність? Думають тільки про себе, про гроші, про те, щоб жити класно, машини, будинки. А ніхто не думає, де чоловік може взяти це все. Не всі можуть бути банкірами, «папіками», – продовжив співак.

Згодом музикант перейшов на особистость самої Антонюк. Він сказав, що вона в 32 роки незаміжня і у неї немає дітей, хоча вже час, як він вважає. Дівчина відповіла, що це сексистська маячня.

Іво Бобул і Емма Антонюк. Фото з мережі Інтернет

- Сонце моє, я зараз встану і піду. Ми говорили про щось, і ти починаєш на мене тиснути своєю термінологією, яку я не розумію. Нехай я дурний, але в мене є життєвий досвід і я тобі про нього говорю. Я прожив 69 років – це досвід, якого в тебе немає. Дай Боже, щоб він у тебе був у майбутньому. Не потрібно мокати мене в унітаз. Я тобі про свій досвід кажу, а ти мені починаєш говорити якусь х#рню. Все, до побачення, – заявив Бобул.

Після цього артист підвівся, спробув сам зняти мікрофони, та залишив інтерв'ю. У відео також показали кадри телефонної розмови Бобула з ведучою, де артист заявив, що журналістка «зробила його винним у цьому».

Нагадаємо, що блоги Емми Антонюк ви маєте можливість читати на нашому сайті.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews