Мер Чернівців розповів, чому змінили керівника департаменту інфраструктури (ВІДЕО)

04.03.2023 15:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Новим директором департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівців став Ігор Ніколенко, бо він має більше досвіду. Кадрові зміни в департаменті міський голова Роман Клічук вважає "природним процесом" і говорить, що при призначеннях оцінювали сильні й слабкі сторони керівників комунальних підприємств.

Григорія Прохоренка призначили першим заступником, він відповідатиме за один напрям, на якому має показати кращі результати.

Про це на пресконференції 3 березня повідомив міський голова Роман Клічук, відповідаючи на запитання Суспільного.

- Ми просто сфокусували Прохоренка на певних напрямках. І впевнені, що так він покаже кращий результат. Не хочу говорити, що він не справився, але у Ніколенка потенціалу та управлінського досвіду набагато більше, — сказав Клічук.

Нового директора департаменту він назвав "ефективним менеджером", який показав кращий результат серед керівників комунальних підприємств. Ніколенко керував підприємством Чернівцітеплокомуненерго. 

- Впевнений, що він покаже такий результат і як керівник департаменту, — сказав Клічук.

Довідково

  • У міськраді Чернівців змінили керівників теплокомуненерго та департаменту інфраструктури та благоустрою. Новим керівником департаменту став Ігор Ніколенко, який раніше очолював Чернівцітеплокомуненерго. Водночас підприємство тепловиків очолив Олександр Корчунов.
  • Григорій Прохоренко, який раніше був директором департаменту інфраструктури, займатиметься ремонтом та будівництвом доріг, тротуарів і міжбудинкових проїздів на посаді першого заступника.
  • Ігор Ніколенко був керівником Чернівцітеплокомуненерго з квітня 2021 року. До цього він працював у Вінницяводоканалі та Вінницяміськтеплоенерго, а також був керівником компанії "Нафтогаз Тепло".
  • Григорія Прохоренка призначили директором департаменту інфраструктури та благоустрою у лютому 2021 року. До цього він був керівником інтернет-провайдера Langate у Чернівцях. На місцевих виборах балотувався в депутати міськради від "Єдиної Альтернативи", втім не був обраний.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews