Як має виглядати багатофункціональний комплекс на перетині вулиць Небесної Сотні та Комарова у Чернівцях (ФОТО)

17.03.2023 00:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Днями відбулося засідання журі Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу. У ході розгляду проєктних пропозицій, що були подані на конкурс, журі обрало переможців.

До участі в конкурсі зареєструвалось 39 авторських колективів з різних міст України, зокрема з Чернівців, Києва, Львова, Ужгорода, Харкова, Хмельницька та інших. Відтак на розгляд журі було подано 12 проєктів.

Основним завданням конкурсантів було передбачити комплексне планування споруди торговельного центру та будівлі готелю з апартаментами, а також благоустрій прилеглої території. Сформувати гармонійне міське середовище для дозвілля та відпочинку мешканців громади та туристів.

Так, переможцем конкурсу обрано проєкт під шифром 402406 авторського колективу з Києва: Максим Шульга, Іванна Шульга, Микола Мальований. Проєкт-переможець отримує грошову винагороду у розмірі 100 000 грн. 

  

Друге місце та премію у розмірі 60 000 грн отримав проєкт під шифром 251112, авторського колективу з Києва: Марина Олійник, Наталія Будько, Марія Дудченко, Роман Загородній, Максим Павлюк, Андрій Прокопець. 

 

 Третє місце із премією у розмірі 40  000 грн посів проєкт під шифром 929495, авторського колективу з Чернівців: Вікторія Гавриш, Олександра Мамут-Лесь, Валерія Мамут.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews