Володимир Стефанець

Wanted, вова!

21.03.2023 01:07   Джерело: CvNews
Автор : Володимир Стефанець
Я не дуже розуміюся у сомнології, але от цікаво, як тієї ночі спалося путіну в новій так би мовити іпостасі викрадача українських дітей. Тепер – патентованій. За що 17 березня Міжнародний кримінальний суд Гааги і видав ордер на його арешт.
 
Власне після року війни проти українців пристаркуватого кремлівського гебіста, терориста і вбивцю можна притягати до відповідальності з якого боку не подивися, але все ж цікаво: як воно тепер після G7 бути четвертим у G4 - компанії керівників країн «героїв» Гааги - президента Судану Омар аль-Башира за етнічні чистки на 300 тисяч убитих, керівника Лівії Муаммара Каддафі - злочини проти людяності у громадянській війні та президента Кот-д'Івуару Лорана Гбагбо за причетність до масових вбивств та зґвалтувань? Га, вова? Як воно у компанії убивць, гвалтівників і мародерів?
 
З «досягненнями», коли іще станом на жовтень 2022 року твої «асвабадітєлі» вивезли з України щонайменше 8709 дітей та відвертою, минулорічного листопада, «засвіткою» рускої влади з рекламою усиновлення дітей з України. Тоді повідомлялося, що лише з території Донбасу твоя росія "врятувала" понад 150 тисяч маленьких українців.
 
І ось нарешті ордер з Гааги. Тебе шукають, вова. Wanted! 123 країни, що ратифікували Римський статут, юридично зобов’язані затримати і передати до суду підозрюваного щойно він вилізе зі свого бункера десь за кордон на якесь дійство. І то буде цікаво, бо зрозуміло: все щойно починається – путін, якому пристойні люди досі просто не подавали руку, щоб не замаратися, відтепер стає іще невиїзним. Справді бункерним, якого рано чи пізно свої чи чужі за прикладом усіляких там муаммарівкаддафі а чи саддамівхусейнів витягнуть з нори, щоб судити. Байдуже – судом міжнародним чи просто людським. Але точно справедливим і Божим.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews