Мер Чернівців разом із колегами відвіз військовим джипи та дрони (ФОТО)

26.03.2023 00:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Представники буковинської влади навідалися до військових, які нині боронять свою країну від рашистів. Передали їм джипи, дрони та ще багато корисних речей.
 
- Слов’янськ, Святогірськ, Велий Бурлук, Ізюм… Тут зовсім інший світ, паралельна реальність, - каже Чернівецький міський голова Роман Клічук. - Повсюди наслідки війни: зруйновані будинки, повністю знищені села, заміновані поля. Біль від звістки, що підірвалась на міні людина, яка лиш дві години тому з тобою спілкувалась.
Не виходить з голови втомлені від війни обличчя наших воїнів: дорослі, мужні, впевнені в собі, але неймовірно «заряджені» на Перемогу. Вражають комбриг та комбати: розумні, освічені, вмотивовані, справжні лідери. Розумієш, що з такими людьми нас ніколи не перемогти нікому.
 
Підбитий танк. Фото з мережі Інтернет

Зруйнований будинок. Фото з мережі Інтернет
Чернівецькі тут всюди: 10-ка, прикордонники, тероборона, ССО. Зустрічаєш друзів, знайомих, просто звичайних хлопців, голову громади, викладачів і розумієш якою ціною ми виборюємо свою свободу.
 
Світ любить тих, хто бореться, це про наших воїнів. Завдяки їм наша держава міцнішає щодня. Україна — це про людей, які боронять свободу усього світу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews