У чернівецькій дитячій лікарні маленькі пацієнти перед уколами або іншими процедурами отримують подарунки (ФОТО)

31.03.2023 10:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У міській дитячій лікарні в Чернівцях є «скринька мужності». У ній – безліч іграшок, одну з яких маленький пацієнт може обрати для себе в подарунок.
 
- Акцію «Скринька мужності» започаткував благодійний фонд Благодійна організація Невгамовні. Мрії за медіапідтримки інтернет-каналів "Перший Волонтерський" та "Невгамовні: сімейний мегапортал", - розповідає в. о. генерального директора лікарні Дмитро Білоус. - У нас є окрема скринька для дівчаток і окрема – для хлопчиків. Перед тим, як ставити дитинці укол або крапельницю, медсестра пропонує їй обрати собі подарунок зі скриньки. Так вдається відволікти малюка від неприємної процедури і трошки підняти настрій.
 
Наразі «скриньки мужності» розмістили у педіатричному відділенні №2. Та благодійники обіцяють, що поступово вони з’являться в усіх відділеннях дитячої лікарні. І закликають меценатів приєднуватися до наповнення скриньок новими іграшками.
 
Дитлікарня. Фото Чернівецької міської ради

Дитлікарня. Фото Чернівецької міської ради
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews