Нардеп з Буковини Мазурашу хоче позбавити громадян права на обслуговування українською (ДОКУМЕНТ)

В'ятрович: «Поплічник ворога? Корисний ідіот?»

03.04.2023 15:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Член фракції «Слуга народу» Георгій Мазурашу збирає підписи колег під ініційованим ним законопроєктом про скасування базової норми закону про мову, яка гарантує кожному надання послуг українською.

- Як можна назвати народного депутата, який пропонує позбавити українців права на обслуговування українською мовою у власній країні? Поплічником ворога? Корисним ідіотом? - задається питанням у виданні Главком історик, публіцист, політичний та громадський діяч, депутат Верховної Ради IX скликання Володимир В'ятрович. - У Мазурашу вистачає нахабства назвати це законопроєктом про «підвищення комфортності обслуговування населення». Авжеж, ми добре пам’ятаємо цей «комфорт» із часів Януковича з Азаровим і Ківалова з Колесніченком.

Не можна ставитися до таких українофобських кроків як до девіації окремого депутата. Сам факт появи в парламенті подібних законопроєктів є ненормальним, дискредитує українську владу й вимагає публічної оцінки.

Перш за все – з боку монобільшості, раз уже вона вважає за необхідне тримати с своїх лавах такого цінного кадра.

Українофоби у Верховній Раді. Українців хочуть позбавити права на обслуговування рідною мовою фото 1

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews