Чернівецький айтішник розповсюджував дитяче порно (ФОТО)

04.04.2023 18:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину за фактами умисного одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем та розповсюдження дитячого порнографічного контенту (ч. 1, 3 ст. 301-1 КК України).
 
За даними слідства, 30-річний ІТ-фахівець з Чернівців, використовуючи власний персональний комп’ютер, упродовж травня-жовтня 2022 року завантажив з всесвітньої мережі Інтернет відеопродукцію з дитячою порнографією. Надалі він розповсюджував вказаний порнографічний контент серед приватних користувачів мережі Інтернет.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
За результатами проведених обшуків за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, жорсткі магнітні диски ємкістю 240 ГБ, 250 ГБ та 2 ТБ. Відповідно до висновків судової мистецтвознавчої експертизи на вказаних носіях зберігались файли, що містять дитячу порнографію.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам у Чернівецькій області ДКП НП України.
 
Кіберзлочин. Фото Чернівецької обласної прокуратури
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews