До 25 сантиметрів снігу випало за добу на Буковині, на автошляхах працює техніка

05.04.2023 13:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Майже доба справжньої зими на Буковині. За цей час випало від 5 до 25 см снігу. Відучора на автошляхах державного значення працює спецтехніка, аби забезпечити проїзд, повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

З ночі й до 5 години ранку головні транспортні артерії області підсипали протиожеледними матеріалами та чистили від снігу 46 робітників. До ліквідації наслідків негоди було залучено 38 одиниць техніки.

Особливу увагу приділяють складним ділянкам (підйоми, спуски, повороти, перехрестя, пішохідні переходи, мости), їх дорожники вручну підсипають протиожеледними матеріалами.

Дорожнє покриття переважно мокре, місцями засніжене. Проїзд забезпечено.

Роботи з очищення автошляхів держзначення Чернівецької області тривають. Закликаємо водіїв поступатися спецтехніці у русі.

За прогнозами Укргідрометцентру, 5 квітня, мокрий сніг, сніг, місцями значний. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 15-20 м/с. Температура повітря коливатиметься 0-5° тепла, в горах 0-5° морозу.

Для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації – цілодобово працює єдиний контакт-центр: +38 067 400 60 80

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews