Трагічна пожежа у Чернівцях: загинули літня жінка та її син, 26 людей евакуйовано (ФОТО)

11.04.2023 10:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Учора, 10 квітня, пізно ввечері палав під'їзд багатоповерхівки на вулиці Південно-Кільцевій у Чернівцях. Загоряння виникло у квартирі на першому поверсі, вогонь поширився на балкон й згодом перекинувся на інший балкон поверхом вище.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Чернівецькій області.

Площа пожежі склала 40 кв.м. У під’їзді утворилося щільне задимлення, що заважало мешканцям будинку вийти на вулицю. Рятувальники, які прибули на місце події, евакуювали з під’їзду в безпечне місце 26 осіб.

За допомогою драбини вогнеборці врятували через вікно 2 поверху жінку. У квартирі, де сталася пожежа, під час гасіння рятувальники виявили двох осіб. Власниця, 1946 року народження, була вже без ознак життя, її син, 1980 року народження – без свідомості. Вогнебороці передали чоловіка медикам, проте під час проведення реанімаційних заходів чоловік помер. Причина пожежі встановлюється.

До ліквідації пожежі залучались 24 особи та 6 одиниць техніки.

Гасіння пожежі. Фото ГУ ДСНС у Чернівецькій області

 

Медики і рятувальники. Фото ГУ ДСНС у Чернівецькій області

 

Рятувальники і медики під час пожежі. Фото ГУ ДСНС у Чернівецькій області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews