Автівки і смаколики до Великодня привезли на передову волонтери з Хотинської громади (ФОТО)

14.04.2023 10:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Понад три тисячі кілометрів, 11 точок на лінії фронту. Волонтери з Хотинської громади із міським головою Андрієм Дранчуком до Великодня поїхали на передову, щоб провідати і підтримати наших захисників та захисниць.
 
Спільно з небайдужими жителями, представниками діаспори та польськими друзями хотинчани придбали три авто. Два з них уже відремонтували, підготували до виконання бойових завдань і доправили військовим. Ще один пікап після технічного обслуговування теж поїде на фронт.
 
Не обійшлося і без гостинців.
 
- Щоб наші хлопці відчули хоч частинку свята Великодня і тепло рідного дому, разом з Анатолієм Сухаренком та Віталієм Струком доставили нашим захисникам вантаж від Хотинської громади. У ньому – запашні паски та крашанки, смачне копчене м'ясо, інші традиційні пасхальні страви від наших закладів освіти, – розповів Андрій Дранчук.
 
Також волонтери відвезли військовим Хотинської громади ліки, окопні свічки, тушонки, каву, печиво, засоби гігієни та інше необхідне.
 
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет

Допомога ЗСУ. Фото Чернівецької обласної ради
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews