Буковинським аграріям розкажуть, де взяти гроші на розвиток

01.05.2023 07:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковинців запрошують взяти участь у навчально-інформаційному заході на тему: «Фінансові та інші ресурси для підтримки малого агробізнесу та сільського розвитку», який відбудеться 4 травня.

Його мета – надати інформацію щодо окремих фінансових інструментів та інших форм підтримки, які доступні для агровиробників в Україні. Учасники також матимуть можливість дізнатися про гранти, кредити, а також плани щодо бюджетних програм, які можна використовувати для розвитку сільського господарства та підтримки сталого розвитку аграрного сектора в Україні.

Крім того, присутні дізнаються переваги реєстрації у Державному Аграрному Реєстрі, навчаться правильно оформляти заявки на фінансування та ефективно використовувати виділені ресурси для досягнення максимального ефекту.

Подію проведуть в межах серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які організовано проєктом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з іншими проєктами та програмами міжнародної технічної допомоги, партнерськими організаціями та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/hsnrhNMJph4MnNYn8

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews