На Буковині сталася смертельна ДТП

07.05.2023 11:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Внаслідок зіткнення двох автомобілів травми не сумні з життям отримав 67-річний місцевий житель.

Як повідомили у поліції,  ДТП сталася в селі Шипинці Чернівецького району надійшло до поліції 6 травня о 23:15.

Поліцейські попередньо з’ясували, що 67-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101» допустив зіткнення з автівкою «Renault», під керуванням 22-річного чернівчанина. Від отриманих травм внаслідок аварії, старший з водіїв загинув на місці події.

Також, ще одна ДТП сталася у місті Сторожинець трапилася ще одна автопригода. На місці події співробітники поліції відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП попередньо встановили, що 56-річний водій автомобіля «Opel» зіткнувся із мотоциклом «Yamaha», під керуванням 37-річного місцевого жителя.

В результаті вказаної дорожньо-транспортної пригоди травмувався мотоцикліст. Чоловіка із тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичної установи.

null

 

null

 

null

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews