Бахмут - «пеклом на Землі». Буковинські прикордонники розповіли про боротьбу на «нулі»

07.05.2023 14:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Щодня, в люті морози чи під пекельним сонцем українські військові на передовій мужньо захищають Україну від російських окупантів. 

Про боротьбу військових на передовій йдеться у матеріалі "Чернівецького променя".

«Ну персонал, вже в таких умовах перебуває більше року, так. Тобто він вже звик. Ми розуміємо, що наскільки ти добре обладнаєш в інженерному відношенні свої позиції, так, це допоможе зберегти людей, їх життя і здоров’я. І відповідно надійно тримати ці рубежі, які нам довірили», - розповідає військовий Олег Вовк. 
 
Буковинські прикордонники розповідають: форпост часто атакують. Адже тут відбувається ротація батальйонів.
 
«Відбувається накопичення, противник веде повітряну розвідку, розвідує наш передній край відповідно і наносить ураження всіма наявними засобами. Артилерійськими, мінометними, відповідно. Спостерігаємо з даних позицій і роботу авіації противника, от, яка знаючи про наші можливості перебуває поза зоною досяжності наших засобів, на даному етапі», - каже Олег Вовк.
 
Відважні українські захисники в один голос кажуть: жага до перемоги і є тією рушійною силою, яка завжди допомагає в бою.
 
«Я захищаю свою Батьківщину. І буду захищати. Щоб проти мене ніхто не ліз. Моя батьківщина - це моя хата, що тут, що там», - розповідає військовий Володимир.

«Я професійний військовий, але знаходився на пенсії. То я призваний, прийшов як доброволець по мобілізації. Однозначно, ми за неї боремось. І якщо за неї боротись, то вона буде. На нашій стороні правда, нас підтримують західні партнери і спільно ми подолаємо ворога», зазначає Олег Вовк.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews