У тролейбусному управлінні Чернівців розповіли скільки часу мають пасажири, аби оплатити за проїзд і не отримати штраф

10.05.2023 11:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Останнім часом все частіше пасажирів тролейбусів штрафування пасажирів за те, що вони заплатили за проїзд через зупинку.

У Чернівцях, почастішали випадки штрафування пасажирів за те, що вони заплатили за проїзд через зупинку. У ЧТУ надали роз'яснення щодо вчасності оплати проїзду у міському електротранспорті.
 
Придбати квиток пасажир зобов'язаний після входу до транспортного засобу, але не пізніше наступної зупинки.
 
"Відповідно до Правил користування міським пасажирським транспортом у Чернівецькій територіальній громаді N300/18 від 07.06. 2022 року пункту 8.1.1 обов'язком пасажира є здійснення реєстрації (оплати) проїзду та багажу шляхом валідації електронного квитка або шляхом придбання паперового квитка для разового проїзду після входу до транспортного засобу, але не пізніше наступної зупинки".
 
У ЧТУ наголошують - безквитковий проїзд пасажира тягне за собою адміністративну відповідальність.
 
«Безквитковий проїзд пасажира (несплата проїзду протягом однієї або більше зупинок), в тому числі проїзд без реєстрації електронного квитка або компостування абонементного талона, а так само провезення без квитка/талона дитини віком від семи до шістнадцяти років тягне за собою адміністративну відповідальність згідно із законом».
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews