На Буковині внаслідок аварії загинув підліток

12.06.2023 11:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На момент ДТП в атівці перебували підлітки віком від 15 до 17 років.

Сьогодні уночі, 12 червня, в селі Стара Жадова, внаслідок перекидання автомобіля «Toyota Land Cruiser» 15-річний житель Сторожинецької громади отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям. Відомості про вказану подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та встановлюють обставини і причини аварії. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Стара Жадова Чернівецького району надійшло до поліції о 01:30. Поліцейські попередньо встановили, що 19-річний житель села Зруб-Комарівський, не впорався з керуванням автомобіля «Toyota Land Cruiser», автівка з'їхала на узбіччя і перекинулася. На момент ДТП в автівці перебувало ще 8 пасажирів, віком від 15 до 17 років.

Внаслідок аварії 15-річний житель села Панка отримав численні тілесні ушкодження та під час надання йому медичної допомоги помер на місці події. Ще двоє 16-річних пасажирів із незначними травмами доправили до лікарні. Медики діагностували у дівчини перелом руки, а у хлопця травму голови та садна обличчя. Інших пасажирів автомобіля лікарів огляну та відпустили додому.

За результатами освідування правоохоронці з’ясували, що водій керував транспортним засобом у стані сп’яніння.
Слідчі поліції внесли відомості про вказану автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews