У Чернівцях на кінофестивалі Миколайчук OPEN показали фільм-відкриття

17.06.2023 15:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Показ на кінофестивалі став українською прем’єрою фільму «Я, Ніна».

На кінофестивалі Миколайчук OPEN, який відбувається у Чернівцях, показали фільм-відкриття «Я, Ніна» (міжнародна назва Lucky Girl), - пише Медіа агентство АСС.

Це - картина Марисі Нікітюк, життєствердна драма, знята за мотивами особистої історії телеведучої та акторки Яніни Соколової. Стрічка, яка, на перший погляд, присвячена складній темі, фокусується на цінності життя, що варте боротьби. Показ на Миколайчук OPEN став українською прем’єрою фільму «Я, Ніна», оскільки світова прем’єра фільму відбулася в офіційному конкурсі на Талліннському міжнародному кінофестивалі «Темні ночі» у 2022 році.

«Ми шалено раді, що ця мить настала у житті нашого фільму. Це дуже правильна історія з огляду на той час, у якому ми зараз живемо. Це історія про силу, волю, боротьбу, про кохання, розпач і зрештою про перемогу над самим собою. Ми вкладали у цю історію те, що варто жити, що б не сталося, кожний день як останній, вірити і любити, бути впевненим, що добро переможе», - сказала Яніна Соколова.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews