У Красноїльську прикордонникам довелося пострілами зупиняти втікачів

05.07.2023 14:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ймовірно втікачі причетні до незаконного переміщення сигарет до Румунії.

На пості у Красноїльську прикордонники пострілами зупиняли втікачів на позашляховиках. Ймовірно втікачі причетні до незаконного переміщення сигарет до Румунії. На вимогу прикордонників про зупинку автівок, чоловіки продовжили рух в напрямку українсько-румунського кордону.
 
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
 
"Учора, на одному з контрольних постів в Чернівецькому районі, охоронці кордону відділу «Красноїльськ» спільно з оперативними співробітниками загону та курсантом академії МВС намагались зупинити для перевірки два позашляховики.

Автівки рухались у напрямку українсько-румунського кордону близько 9-ї години ранку.

Однак водії проігнорували вимогу військовослужбовців Держприкордонслужби та продовжили рух в бік державного кордону.  Затримати правопорушників вдалося після переслідування та попереджувальних пострілів вгору. Аби уникнути відповідальності, четверо громадян намагались покинути транспортні засоби та пішки втекти до Румунії", - йдеться у повідомленні.
null
Фото з мережі Інтернет
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews