“Бути сміливим ніколи не пізно”: буковинців кличуть до лав Сил тероборони (ВІДЕО)

16.07.2023 15:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковинців запрошують долучитися до лав Сил територіальної оборони “Захід”. Зі зброєю в руках бійці Сил територіальної оборони ЗСУ звільняли Київ та Північ України від російських окупантів, і зараз підрозділи Сил ТрО воюють за Південь та Схід України.

 

У 2023 році кількість бійців, що вступили до лав Сил тероборони ЗСУ, стала налічувати понад 100 тисяч осіб. В окопах на передовій і доктори наук, і фермери, і професійні військові, і співаки, і люди творчих, інтелектуальних професій.

"До складу підрозділів Сил ТрО ЗСУ входять не лише піхотні, але й механізовані угрупування, підрозділи аеророзвідки, мінометні розрахунки, на високому рівні проводиться підготовка саперів. Окрім цього навчальні центри Сил тероборони проводять вишколи майже усіх ланок командирського складу, підготовку капеланів та їх помічників", - йдеться на сайті Сил тероборони.

За деталями щодо приєднання до лав Сил тероборони слід зайти на офіційну сторінку  Регіонального управління Сил ТРО "Захід" ЗСУ або звернутися за номером телефону - 0800 507 028.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews