За 3700 доларів буковинець пообіцяв двом ухилянтам перевезти їх до Румунії

24.07.2023 16:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Троє буковинців намагалися "прорвати" один з пунктів пропуску та перетнути кордон.

На одному з контрольних постів біля кордону з Румунією уночі прикордонники намагалися зупинити легковий автомобіль для перевірки. Проте, водій проігнорував вимогу правоохоронців про зупинку і, збільшивши швидкість, продовжив рух в бік кордону.

В результаті недовгого переслідування, авто зупинили. В ньому знаходилося троє громадян України призовного віку. Всі мешканці Чернівецької області. В процесі детального розбору ситуації правоохоронці з’ясували, що водій обіцяв своїм пасажирам в обхід пунктів пропуску доставити їх до Румунії за грошову винагороду в 3700 доларів США з кожного, - пише Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Тепер горе-бізнесмену загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews