Буковинець зґвалтував 10-річну дівчинку і втік за кордон

25.07.2023 16:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Підозрюваний переховувався 6 років.

Прокурори довели, що у березні 2016 року річний 50-річний чоловік перебуваючи за місцем свого проживання у селі Мамаївці, колишнього Кіцманського району, вчинив насильницькі дії сексуального характеру щодо 10-річної доньки своїх сусідів. Дівчинка добре знала сім’ю обвинуваченого та  неодноразово бувала у них дома, - пише Чернівецька обласна прокуратура.

Після скоєного громадянин покинув територію України та упродовж 6 років переховувався від органів слідства. Після повернення в Україну, у 2022 році, його затримали правоохоронці.
 
Відомості про ґвалтівника внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.
 
За підтримання публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Чернівецької окружної прокуратури жителя Чернівців визнано винним у  зґвалтуванні малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Його засуджено до 9 років позбавлення волі.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews