Футболісти "Буковини" зіграють сьогодні у Львові з "Карпатами": де дивитися

06.08.2023 14:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Сьогодні у матчі другого туру Першої ліги сезону 2023/24 СФК «Буковина» на виїзді протистоятиме футбольному клубу «Карпати» Львів. Початок гри на стадіоні «Україна» - о 17:00.
 
Матч можна буде переглянути на телеканалі С4 або на YouTube-каналі ПФЛ (youtube.com/PFLUkraine).
 
Гру обслуговуватиме бригада арбітрів, яку очолить 32-річний Дмитро Кузовлєв із Запоріжжя.
 
Перед стартом поточної кампанії «Карпати» суттєво оновили свій склад та тренерський штаб і задекларували чемпіонські амбіції - у наступному чемпіонаті «зелені леви» хочуть бути учасниками української Прем’єр-ліги.
 
Західне дербі давніх суперників у Першій лізі відбудеться втретє. В інших турнірах за всю історію протистоянь матчі «Карпат» та «Буковини» завершувалися без нічиїх – 6 вікторій здобули львів’яни та 4 перемоги – чернівецький клуб.
 
У сезоні 2022/23 «Карпати» двічі обіграли «жовто-чорних». У рамках 3-го туру у Львові підопічні Андрія Мельничука не змогли реалізувати безліч моментів, натомість «зелені леви» продуктивно зіграли у завершальній стадії та здобули перемогу 4:0. У матчі у Чернівцях «Буковина» вела у рахунку до 81-ї хвилини, але «Карпатам» вдалося здійснити камбек – гості забили двічі і святкували перемогу 2:1.
 
ФК "Буковина". Фото СФК "Буковина"
 
У середу «жовто-чорні» завершили свої виступи у Кубку України – «Буковина» поступилися на виїзді футбольному клубу «Миколаїв» з рахунком 0:1. Продовжує заліковувати травму один з новачків літнього міжсезоння – нападник Денис Скотаренко. Натомість перед матчем з «Карпатами» «Буковина» підсилила свій склад досвідченим півзахисником Ігорем Чайковським.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews