За 100 кілометрів від Чернівців рашистська ракета вбила хлопчика: куди цілили (ФОТО)

Подробиці від Генпрокуратури та Повітряних сил ЗСУ

11.08.2023 15:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Ракета влучила по території приватного будинку в Коломийському районі, де проживала сім’я з трьома дітьми. Розпочато провадження.
 
Про це інформують на сторінці Офісу Генпрокурора України.
 
За процесуального керівництва Івано-Франківської прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 
За даними слідства, 11 серпня 2023 року близько 10 години російські військові здійснили обстріли аеробалістичними ракетами по інфраструктурі Івано-Франківщини.
 
Ракета влучила по території приватного будинку в Коломийському районі, де проживала сім’я з трьома дітьми.
 
Внаслідок обстрілу загинув 8-річний хлопчик. Дані щодо інших постраждалих наразі уточнюються.
 
Вибуховою хвилею та уламками частково зруйновано господарську споруду. На місці події працюють відповідні служби та слідчо-оперативна група.
 
За даними  Повітряних сил ЗСУ, пуски здійснювались з повітряного простору Тульської та Липецької областей рф. Ракети заходили в повітряний простір України з північного напрямку, прямуючи на південний захід - у район аеродрому Коломия Івано-Франківської області.
 
Після ракетного удару. Фото з мережі Інтернет

Одну ракету Х-47 вдалося знищити в межах Київської області. Решта вдарили неподалік аеродрому. Уражено об’єкти цивільної інфраструктури, є влучання однієї з ракет у житловий сектор.

Будівля, пошкоджена внаслідок ракетного удару. Фото з мережі Інтернет



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews