Буковинець застрелив сусідського лабрадора, бо той бік до овець

25.09.2023 15:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік віддав правоохоронцям зброю, з якої були здійснені постріли, її вилучили.

Як стало відомо Медіа агентству  АСС 22 вересня у Путилі чоловік застрелив у себе на подвір'ї сусідського собаку породи лабрадор. Про випадок у соцмережах розповіла власниця пса Леся Дроняк.

«Куля пройшла через легені та зупинилась в серці. На місце події приїхав наряд поліції. Сліди крові привели до сусідської ділянки. Наразі поліція відкрила тільки адміністративну справу. І ця людина тільки заплатить штраф. Чоловік пояснив, що зробив це не навмисно. Чи можна з далеку, ненавмисно біля овець пневматичним пістолетом застрелити собаку лабрадора на смерть?», - йдеться в дописі власниці у Фейсбук.

Як повідомили  у Відділі комунікації поліції, чоловік пояснив правоохоронцям, що здійснив постріл з пневматичної зброї, аби захистити свійських тварин, які в той час були на території його господарства.

Він видав правоохоронцям зброю, з якої були здійснені постріли, її вилучили. Стосовно чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 89 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Додамо, на зберігання даної зброї законодавством дозволи не передбачені.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews