Чернівці відключать сьогодні від водопостачання уже о 18.00

20.10.2023 16:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У зв’язку з підготовкою до зимового сезону на резервуарах чистої води плануються нічні ремонтно-профілактичні роботи. Об’єкт буде відключено від системи водопостачання, і велика частина міста залишиться на ніч без води.

Раніше ми повідомляли, що у Чернівцях упродовж трьох днів не буде води, а вечірні відключення відбуватимуться о 22.00. 

Під час цих робіт було заплановано прочистити техніку, відрегулювати насоси тощо. Але пізніше стало відомо про аварію на насосній станції “Біла”, і це змусило скоригувати графік подачі води в місто. Вода в резервуарах дійде до критичного мінімуму значно раніше, аніж було заплановано, тому і відключати водопостачання треба значно раніше.

 

Тож сьогодні води не буде з 18:00. А потім - ще два дні відключень з 22:00 до 08:00

"Ми розуміємо, що не всі чернівчани можуть набрати воду до 18 години. Але і залишити резервуари чистої води зовсім без запасу ми також не можемо, це внутрішнє технологічне питання. До завтрашнього ранку буде ліквідовано аварію на насосній станції “Біла” і завтра протягом дня вода буде подаватись в місто у звичному режимі", - йдеться у повідомленні КП "Чернівціводоканал".

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews