На Буковині на день обмежать проїзд через тимчасовий міст у Глиниці

16.11.2023 16:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

18 листопада у Глиниці Чернівецької області обмежать проїзд тимчасовим мостом, який передали області як гуманітарну допомогу з Норвегії. 

Про це повідомили у пресслужбі обласної Служби відновлення та розвитку інфраструктури.

Для облаштування тимчасового мосту область отримала металеві конструкції та дерев'яне покриття, яке оброблене спеціальними речовинами для міцності. Поверх покриття додатково влаштували поздовжні дошки, які частково зруйнувалися, тому їх потрібно замінити на нові. Рух переправою дозволили у липні цього року.

"Через значне навантаження великогабаритного транспорту та високу інтенсивність руху пошкоджено додаткові елементи дерев’яного настилу тимчасового "норвезького" моста", – повідомили у службі.

Проїзд тимчасовою переправою обмежать у суботу, 18 листопада, з 7:00 до 19:00. Йдеться про 11 кілометр дороги на трасі Т-26-07: Кіцмань – Сторожинець – Глибока – Опришени з під'їздом до станції "Вадул-Сірет".

Водії легкових автомобілів та вантажівок можуть об'їхати ділянку наступними автошляхами:

  • Н-10 "Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» (на Кишинів), далі автошляхом Т-09-09 «Снятин – Косів – Старі Кути" через міста Снятин та Косів;
  • Н-10 "Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига" (на Кишинів), далі виїжджаємо на трасу М-19 «Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече» (на Бухарест) і потім на Р-62 "Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці" та у зворотному напрямку.
  • вантажівки масою до 18 тонн можуть об'їхати міст у Глиниці ще й дорогою Т-26-01 "Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська".
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews