Польські автоперевізники заявили про розширення протесту на кордоні з Україною

17.11.2023 12:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Представники польських автоперевізників 15 листопада заявили, що розширять прикордонний протест проти України, заблокувавши ще один пункт пропуску для вантажного транспорту.

Про це пише The Straits Times.

Раніше в четвер в Україні заявили, що не змогли досягти згоди на нових переговорах з польськими транспортними компаніями, які вже майже два тижні блокують вантажні перевезення на трьох основних прикордонних пунктах.

Польські далекобійники кажуть, що пом’якшення правил доступу до ЄС після вторгнення Росії в Україну призвело до напливу недобросовісної української конкуренції, що серйозно вплинуло на їхні прибутки. Київ відхилив їхню вимогу відновити потребу в дозволах на в’їзд до ЄС для українських автоперевізників.

Один з організаторів протесту пан Томаш Борковський повідомив AFP, що з понеділка вони розширять блокаду до пункту пропуску Медика. 11-денна акція протесту спричинила величезні черги по обидва боки кордону.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews