Дві вулиці на Буковині перейменують на честь загиблих захисників

21.11.2023 12:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У селі Клішківці перейменовані вулиці носитимуть імена Михайла Богачика та Олександра Шквара.

Дві вулиці у Клішківцях Дністровського району Чернівецької области носитимуть імена загиблих захисників. Відповідне рішення ухвалила сесія сільської ради.

Вулицю Горького та її провулки вирішили перейменувати на Михайла Богачика, а Ватутіна – на Олександра Шквари.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Михайло Богачик захищав країну ще 2015 року – був мобілізований та брав участь в антитерористичній операції. Понад рік воював на Донеччині.

null
Фото з мережі Інтернет

Коли почалася повномасштабна війна, його призвали до лав Збройних Сил України. З 25 лютого 2022 року Михайло брав участь у боях на різних ділянках фронту, проходив навчання у Німеччині з організації тактики та ведення бою, побував у найгарячіших точках зіткнення з окупантами. Мав позивний «Миш».

Загиблий воїн проходив службу у званні молодшого сержанта, на посаді командира аеромобільного відділення аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти аеромобільного батальйону.

Загинув 2 вересня 2023 року під час ворожого мінометного обстрілу в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

Олександрові Шкварі було 40 років.

null
Фото з мережі Інтернет

Він пішов до війська за повісткою. Пройшов навчання у військовій частині у Ярмолинцях. Його бригада виконувала завдання із мінування та розмінування територій. Він був у званні старшого солдата, обіймав посаду водія третього транспортного відділення інженерно-технічного взводу 3-ї окремої танкової Залізної бригади (В/ч 2573). Помер від серцевого нападу в селі Гусинка Куп’янського району Харківської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews