Мерія Чернівців хоче викупити приватну ділянку за понад мільйон гривень, щоб зберегти на місці дитячий майданчик

23.11.2023 12:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Міська рада Чернівців хоче викупити приватну ділянку на бульварі Героїв Крут, 12-А, щоб зберегти на місці дитячий майданчик. Вартість ділянки — понад мільйон гривень.

Про це йдеться у проєкті рішення, оприлюдненому на сайті міськради.

Ділянка була продана у 2004 році й мала цільове призначення — для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Втім впродовж 19 років власники не заявляли наміру забудови й зараз на ділянці розташований дитячий майданчик, сказав у коментарі Суспільному сказав директор департаменту архітектури та урбаністики міськради Андрій Тимофійчук.

"Саме зараз там захотіли розпочати будівництво. Департамент урбаністики та архітектури відмовив у видачі дозвільних документів, однак власник звернувся до суду", — каже Тимофійчук.

Наразі викуп ділянки може бути способом збереження дитячого майданчика для мешканців багатоквартирних будинків, які звертались до міської ради з проханням зберегти ділянку, каже Тимофійчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews