У Чернівцях перерозподілили майже 23 мільйони гривень на капітальний ремонт Хотинської та Щербанюка

28.11.2023 17:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях перерозподілили майже 23 мільйони гривень на капітальний ремонт двох вулиць Щербанюка та Хотинської. Це потрібно, щоб сплатити підрядникам гроші за виконані роботи. Рішення про це підтримали на виконкомі.

Про це Суспільному повідомили у міському департаменті інфраструктури та благоустрою.

Гроші перерозподілили з видатків на школи, інклюзивно-ресурсні центри, будівництво об'єктів житлово-комунального господарства, проєктування та охорону пам'яток архітектури, а також заходи з енергозбереження, йдеться у проєкті рішення.

"Здійснюємо перерозподіл з об'єктів, по яких капремонти не будуть виконані до кінця року, й перерозподіляємо всю суму на два об'єкти: капітальні ремонти вулиць Хотинської та Щербанюка", – повідомив на виконкомі директор департаменту Ігор Ніколенко.

У департаменті повідомили, що гроші перерозподілили, аби розрахуватися з підрядниками за ремонт вулиць згідно з актами виконаних робіт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews