На Буковині під час пожежі стався нещасний випадок

04.12.2023 14:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загоряння трапилося вранці у неділю, 3 грудня. Вогонь з будинку помітили сусіди і викликали працівників ДСНС.

Пожежа в житловому будинку сталася у селі Шипинці Кіцманської територіальної громади Чернівецького району, повідомляють в прес-службі ДСНС в Чернівецькій області. На «Службу порятунку» зателефонували сусіди і повідомили, що з помешкання, яке стоїть поруч, йде дим і видно вогонь. Також люди розповіли, що всередині може перебувати людина, адже господаря вони ніде не бачили. Рятувальники одразу прибули на виклик.


«Уранці 3 грудня пожежа в житловому будинку забрала життя чоловіка. За попередніми висновками фахівців, загоряння сталося внаслідок короткого замкнення», – повідомили в ДСНС Буковини в понеділок, 4 грудня.

Тіло чоловіка передали правоохоронцям для проведення судово-медичної експертизи. Поліцейські факт загибелі людини в пожежі внесли в ЄРДР за ст. 115 КК України (Вбивство з приміткою нещасний випадок).

В неділю, 3 грудня рятувальникам вдалося врятувати життя жінки. Загоряння сталося в селі Ставчани Ставчанської територіальної громади Чернівецького району. Під час пожежі в літній кухні вогнеборці виявили жінку, яку вивели на свіже повітря і передали медикам. Загалом за вихідні в Чернівецькій області сталося 7 пожеж в житлових та господарських будівлях.

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews