Індустріальний парк у Чернівцях планують зареєструвати наступного року

17.12.2023 22:39   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Індустріальний парк у Чернівцях планують зареєструвати у наступному році. Цьогоріч цього не вдалося зробити, бо у Міністерстві економіки рекомендували змінити концепцію парку. Оновлену концепцію також мають погодити депутати міськради.

Про це на звіті 15 грудня розповів директор міського департаменту соціально-економічного розвитку Сергій Бостан.

Для розробки оновленої концепції залучили німецьких експертів та фахівців, які керують або займаються індустріальними парками в Україні та за кордоном. Впродовж року розробили планування території й визначили, що має бути розташовано на території парку. Також на одній із сесій міськради збільшили площу парку на майже 2 гектари.

"Зробили це, щоб була додаткова можливість залучити виробничі чи інші послуги, які будуть працювати у межах парку", – каже Бостан.

Попередньо оновлену концепцію презентують на сесії міськради у січні або лютому. Якщо депутати її погодять, впродовж п'яти днів документ подадуть на погодження Мінекономіки. Так у наступному році індустріальний парк зможе запрацювати, каже Бостан.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews