На Буковині колишній міліціонер продавав фальшиві документи за 150-200 євро

01.03.2024 17:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Буковині колишній працівник міліції разом зі спільниками продавав підроблені документи. Вартість одного документу коливалася від 150 до 200 євро. Порушника затримали.

Про це повідомляє територіальне управління БЕБ у Чернівецькій області.

"Під час досудового розслідування встановлено, що незаконну схему організував колишній працівник міліції з двома спільниками. Чоловік знаходив клієнтів через перевірених осіб. Оплату приймав особисто готівкою. Вартість підробок коливалась від 150 до 200 Євро. Особливий попит мали фальшивки, що нібито видавались підрозділами системи МВС: довідки про несудимість, посвідчення водія тощо. Детективи Теруправління задокументували факти збуту підробленого посвідчення водія з голографічними захисними елементами та пенсійного посвідчення", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків правоохоронці вилучили майже 20 тис. доларів США та 4 тис. євро, доручення, посвідчення та інші підроблені документи, мобільні телефони й техніку, на якій виготовляли підробки.

Слідство триває, встановлюється повне коло причетних осіб. Наразі одному з фігурантів повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 199, ч. 2 ст. 199, ч. 1 ст. 358, ч. 3 ст. 358 КК України. Стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews