Про залучення інвестицій у переробку фруктів та овочів говоритимуть на великому форумі у Чернівцях

На Буковині працює близько 200 підприємств з іноземним капіталом із 28 країн світу

11.04.2024 11:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Завтра, 12 квітня, у Чернівцях відбудеться форум FIT for Ukraine. Серед ключових тем обговорення - залучення інвестицій у переробку фруктів та овочів, інвестиційна політика, аналітика та перспективи розвитку регіону, створення кластеру виробників плодоовочевої продукції, досвід інвесторів, які працюють в Чернівецькій області.

У рамках заходу працюватиме EXPO-зона, де підприємства матимуть можливість представити свою продукцію та послуги, що водночас стане дієвим інструментом для просування товарів і послуг на зовнішні ринки і майданчиком для встановлення взаємовигідних контактів між потенційними бізнес-партнерами.

Нині в Чернівецькій області працює близько 200 підприємств з іноземним капіталом із 28 країн світу. Буковина посідає 1 місце за обсягом виробництва плодоягідної продукції й за урожайністю в Україні. Задля підтримки малих товаровиробників та галузі в цілому виникла потреба у створенні на території агломерації цехів із заготівлі та переробки плодово-ягідної продукції. Це дасть можливість формувати великі партії продукції, переробляти її та продавати, розширивши ринок збуту, зокрема, і на країни ЄС.

Організаторами виступають #UkraineInvest у партнерстві з Чернівецькою обласною військовою адміністрацією. Генеральний партнер форуму - Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу».

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews