У Чернівцях презентують чуттєву книжку подільського поета, який викриває злочини рф в Україні (ФОТО)

17.04.2024 22:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У четвер, 18 квітня, у Чернівцях відбудеться презентація дебютної поетичної збірки вінницького поета, громадського та культурного діяча, військового журналіста Богдана Куценка.

Місцем зустрічі обрано  Медіа-центр «Belle Vue» у самому центрі міста - на вулиці Кобилянській, 2. Модеруватиме розмову чернівецький письменник Максим Дупешко. Початок о 18:30.

До книги «Літо, діти, осінь, зима, війна і весна» увійшли вірші, що писалися протягом багатьох років. За словами автора, у цій збірці — вибрані тексти, вибрані думки та вивірені часом почуття.

Дивовижа, безкраїсть, неідеальність і конечність усього людського. Особливий спосіб дорослішання, який настає із народженням власних дітей, особливий погляд на світ і дорослість широко розплющеними очима дитини. Безцінний час разом, час кохання, любові, надії — та безпорадність їхньої втрати, що приходить з війною. Безперечна і безумовна любов до всесвіту — жінки, дитини, маленького міста, власного дому, всього, що минає, чого не повернеш.

Презентація книги Куценка. Фото ВСЛ

«Літо, діти, осінь, зима, війна і весна» — поетична збірка, де понад сотню віршів поєднано в цикли історій із місць і часів про фізику і метафізику, крізь які, ніби човен, проминає життя.

Оформлено книгу в найтоншій манері китайської порцеляни одеською художницею Лесею Медвідь, яка добре знає тексти й автора. Її неймовірні малюнки додають атмосферного тиску в картину погоди.

Богдан Куценко. Фото Вежа

Довідково

Богдан Куценко народився у Вінниці в червні 1981 року. Має вищу економічну освіту. До 2018 року близько 20 років фахової діяльності у діловій сфері, після 2018 — співзасновник низки громадських організацій, громадський діяч. З 2014 року — волонтер на користь Добробатів та ЗСУ. 2022 року продовжив волонтерську діяльність, а також долучився до міжнародної журналістської спільноти задля висвітлення російської агресії і військових злочинів. 

Богдан Куценко. Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews