На Буковині мікроавтобус врізався у вантажівку, загинула дівчина

12.06.2024 14:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Унаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажним автомобілем у Вижницькому районі,  загинула 24-річна буковинка.

На Вижниччині, внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажним автомобілем, 24-річна буковинка отримала травми несумісні з життям.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Увечері 11 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Т-2601, сполученням "Чернівці-Шепіт", у напрямку села Сергії трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення №1 (Путила) Вижницького РВП. Попередньо поліцейські з’ясували, що 22-річний водій автомобіля "Opel Vivaro", не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою "УРАЛ", якою керував 29-річний житель Вижницького району.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 24-річна пасажирка мікроавтобуса отримала численні тілесні ушкодження та померла в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.


Водія, ймовірно причетного до скоєння летальної ДТП, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews