Буковинські співробітники СБУ викрили колаборантку

18.06.2024 12:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Спецоперацію проводили на Дніпропетровщині за процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За повідомлення пресслужби СБУ у Чернівецькій області, на Дніпропетровщині фігурантка розвідувала місця базування підрозділів ЗСУ.

На Запоріжжі ворога цікавили маршрути руху та пункти дислокації українських захисників на підступах до обласного центру. За наявними даними, окупанти планували використати розвіддані для прориву української оборони.

Служба безпеки спрацювала на випередження, завчасно викрила російську інформаторку та затримала її «на гарячому», коли вона фотографувала переміщення української бронетехніки.

Колаборанткою виявилась продавчиня крамниці в одному із селищ на півдні Дніпропетровщини, яке межує із Запорізьким районом.
Розвіддані вона передавала окупантам через свою знайому, яка проживає у тимчасово окупованому Криму і має брата – командира підрозділу рашистів.

Зловмисниця перебуває під вартою. Їй загрожує до 12 років тюрми.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews