ФК Буковина уклала контракти з двома футболістами

20.06.2024 19:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Футбольний клуб "Буковина" уклав контракти з Богданом Бойчуком та Данилом Голубом. Обидва футболісти раніше грали за клуб "Чорноморець", який у Прем'єр-лізі. З Бойчуком уклали контракт на рік, з Голубом — на три роки з можливістю продовження.

Про це повідомили на сторінці клубу у Facebook.

28-річний Богдан Бойчук був гравцем лінії атаки у прем’єр-ліговому клубі "Чорноморець". Починав грати у донецькому "Олімпіку", також навчався в академії харківського "Металіста". У 2016 році був в оренді молдовського клубу "Заря", з яким виграв національний Кубок. Сезон 2022/23 провів у складі "Металіста". З футболістом уклали контракт на рік з можливістю продовження.

20-річний Данило Голуб був нападником у "Чорноморці". Футболіст дебютував у Прем’єр-лізі у сезоні 2022/23. У першому матчі відзначився голом "Олександрії". У складі "Минаю" він провів 12 ігор, а у січні 2024 року став гравцем "Чорноморця". Данило Голуб – крайній півзахисник, але грає також в центрі атаки. Угоду з футболістом уклали на три роки з можливістю продовження ще на один рік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews