Хмельничанина підозрюють у незаконному перевезенні ухилянтів через кордон на Буковині

20.06.2024 19:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жителя Хмельницької області підозрюють в організації незаконного перетину кордону з Молдовою. Ймовірно, він за гроші переправив військовозобов'язаних через Дністер, щоб уникнути блокпостів, а потім супроводжував їх до кордону на Буковині.

Про це повідомили в обласній прокуратурі.

За інформацією прокуратури, підозрюваний за 17000 доларів та 7000 євро організував незаконний перетин кордону для двох жителів Хмельниччини та буковинця.

Щоб хмельничани дісталися Чернівецької області, він залучив інших людей, аби переправити їх через Дністер. Потім особисто супроводжував чоловіків до кордону. Їх затримали в одному з прикордонних сіл Дністровського району.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення понад 600 тисяч гривень застави. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади. Або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews