Депутат Чернівецької міської ради Ромео Скрипа оформив право власності на 32 квартири (Фото)

26.12.2017 21:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Депутат Ромео Скрипа оформив свідоцтва про право власності на 32 квартири загальною площею тисяча дев'ятсот сорок вісім кв. м. Крім квартир, в той же день, 5 липня, у нього з'явилися 3 нежитлових приміщення і 12 машиномісць.

Загальна вартість всієї придбаної нерухомості, згідно з декларацією, перевищила 13,7 млн.  гривень.

Подібне свято у Ромео Скрипи було і в кінці 2016 року - 20 грудня в нього також з'явилася 31 квартира, 2 нежитлових приміщення і 6 машиномісць. Знаходиться все це майно в новобудові бізнес-класу на проспекті Незалежності, 106 а в Чернівцях, забудовником якого виступає ТОВ «Ромтіс Строй», яке належить самому депутату і його батькові.

Упродовж 2017 року Ромео Скрипа подав 12 декларацій про суттєві зміни в майновому стані, в яких повідомив про продаж 18 об'єктів нерухомості.

На думку юриста проекту «Тисни» Євгена Воробйова, такі дивні операції можуть свідчити про спроби ухилитися від сплати податків: "Фізична особа може продати майно на суму 5 млн гривень з 5-відсотковим податком, а потім ще в кінці року заплатити 19,5% податку на прибуток. Якби ці квартири продавалися від юридичної особи та сума перевищила 5 млн, то після цієї межі довелося б платити 25% податку на прибуток і 20% податку на додану вартість".

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews