Особливим дітям Буковини подарують «Зоряні надії»

05.12.2017 18:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

7 грудня 2017 року о 10.00 за сприяння обласної державної адміністрації в приміщенні Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської відбудеться свято для дітей «Зоряні надії».

Організатор заходу – Чернівецькийобласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Захід присвячений Міжнародному Дню людей з інвалідністю, який відзначається щорічно 3 грудня. У заході візьмуть участь 350 дітей та молоді з інвалідністю з м. Чернівці та районів області.

Мета заходу –  підтримка дітей та молоді з інвалідністю, створення умов для реалізації їх творчих здібностей, організації змістовного дозвілля та спілкування, а також привернення уваги громадськості до проблем осіб з інвалідністю, захисту їхніх прав, гідності та благополуччя.

Учасники свята представлять  виставку творчих робіт (вишивка, ліплення, різблення по дереву, живопис, бісероплетіння та декупаж) та переглянуть музичну казку «Жила собі сироїжка».

Після перегляду вистави для учасників заходу буде організовано святковий обід у ресторані «Брізоль» та вручення подарунків.

За матеріалами прес-служби Чернівецької обласної державної адміністрації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews