Ми повинні вирішувати питання у формі конструктивного діалогу, - Олександр Фищук

21.12.2017 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

20 грудня голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук взяв участь в обласних зборах первинних профспілкових організацій.

У своєму виступі Олександр Фищук наголосив, що профспілки – це партнери виконавчої влади області у соціальному діалозі.

«Ми повинні спільно вирішувати нагальні питання у формі конструктивного діалогу, - зазначив посадовець. – На сьогодні як в країні, так і в області непроста ситуація. Наш єдиний вихід - об'єднання зусиль. Адже зараз є багато факторів, які дестабілізують ситуацію у тій чи іншій галузі. До прикладу можна навести реформу в освіті. Та попри все, з державного бюджету на розвиток різних галузей у 2017 році виділено близько 400 млн. грн. Окрім того, за рахунок коштів від митного експерименту на ремонт і будівництво доріг області вкладено 360 млн. грн. Впевнений, для того, щоб продовжити впровадження зміни у країні, кожен громадянин повинен розпочинати із себе, а відтак – із свого трудового колективу».

Голова обласної державної адміністрації наголосив, що основною метою співпраці влади та профспілок – це створення гідних умов життя для громадян краю, які самовіддано працюють на благо краю та всієї країни.

Відтак, Олександр Фищук за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у  забезпечення захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілок та з нагоди Року первинної профспілкової організації нагородив Почесними грамотами обласної державної адміністрації голів первинних профспілкових організацій області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews