На Калинівській хочуть встановити нові світлофори

29.12.2017 22:42   Джерело: 0372.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Жителі Чернівців виявили бажання встановити світлофори на вулиці Калинівській.

Електронну петицію з відповідною пропозицією чернівчани зареєстрували на сайті міської ради у Єдиній системі місцевих петицій.

«Пішоходи, користуючись своїм законним правом, фактично безперервно впродовж робочого часу роботи Калинівського ринку рухаються пішоходними переходами, що створюють затори машин майже на всій ділянці вулиці Калинівській (від вулиці Хотинської і дл вулиці Московської Олімпіади, і навпаки). До того всього ще додається «навантаження», яке створюєтьс під час виїзду машин з платних стоянок! Цим машинам майже не можливо попасти на вулицю Калинівську без порушення ПДР».

Тому пропоную всановити 2-3 світлофори (які будуть працювати в ручному-кнопка, або автоматичному режимі) на цій ділянці, що дозволить безперешкодно та у встановлений часовий інтервал рухатись пішоходам, машинам та здійснювати виїзд з парковок!», - йдеться у тексті петиції, автором якої є Олександр Ротар.

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372.ua