Чернівецький народний обранець Ромео Скрипа пояснив, звідки у нього 63 квартири

05.01.2018 23:43   Джерело: weche.info
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Депутат Чернівецької міської ради Ромео Скрипа пояснив, що не купував 63 квартири, зазначені в його декларації. Їх побудувала компанія, якою він володіє разом із батьками, передає Укрінформ.

Для введення будинку в експлуатацію його оформили на прізвище забудовника, повідомив Скрипа на своїй сторінці у Facebook.

«Хотів би прокоментувати інформацію, яка сьогодні поширювалась в деяких місцевих і всеукраїнських засобах масової інформації. Стосовно нерухомості, що перебуває у моїй власності, хочу відзначити, що з 2003 року я разом з батьком займаємось будівельним бізнесом. Крім того, що будуємо житло для людей, ми створюємо робочі місця, регулярно сплачуємо податки».  

Також депутат спростував інформацію щодо автомобіля, подарованого дружині. 

«Стосовно автомобіля - він був символічно проданий моїй дружині її ж батьком. Тому поширена інформація є некоректною, а звинувачення - безпідставними».    

Нагадаємо, hесурс bihus.info оприлюднив результати дослідження купівлі нерухомості держслужбовцями у році, що минає. Роман Скрипа, за інформацією журналістів, за один день придбав 32 квартири. 

За матеріалами https://weche.info 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: weche.info