Проблеми з перевезенням у Чернівцях у мікрорайоні Калічанка вирішать

03.02.2018 07:43   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У мікрорайоні Калічанка тривалий час спостерігаються проблеми з перевезенням. Щоб виправити ситуацію, цю частину міста обслуговуватиме новий перевізник. 

Про це повідомив заступник міського голови Володимир Середюк: «Сьогодні провели нараду з перевізниками щодо перевезень на Калічанці. Наразі район обслуговуватиме два перевізники. На маршрут №10 з’явилися нові перевізники — фізичні особи-підприємці. Вони мають у наявності сім автобусів. Вирішили, що з 3 лютого перевізники пустять на маршрут №10 два автобуси, а з понеділка — 5 лютого — буде курсувати ще два автобуси».

Також Володимир Середюк повідомив, що на маршруті № 10 А, який їздить від “Рязані” до Садгори, залишається перевізник “Багіра”. У неї укладений договір до 1 квітня. Ще один маршрут №10А, який їздитиме від “Рязані” до ЗОШ №16, буде обслуговувати новий перевізник. 

З 5 лютого у мікрорайон Калічанки буде їздити чотири маршрутки №10 та дві маршрутки №10А. Тож орієнтовно маршрутки будуть їздити через 15-20 хвилин. 

На сьогодні майже п’ятитисячний район Калічанки обслуговують маршртки №10 А та №40, а вже після 20.00 сюди не їздить жоден траснпорт.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua