Чи поміняється ціна на газ для буковинців?

28.03.2018 22:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

 

У березні ПАТ «Чернівцігаз» вчергове подало до НКРЕКП обґрунтування та проект нового тарифу. Він розроблений згідно Тимчасової методики визначення та розрахунку тарифу на послуги розподілу природного газу, яка діятиме до 31 березня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба «Чернівцігазу».

«Ми неодноразово звертались до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та наводили приклади з розрахунками економічно обґрунтованих витрат компанії. У 2017 році двічі проходили всі процедури подання тарифу, однак новий тариф для нас, так і не був затверджений», - наголосив Голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда.

 

Крім того, у «Чернівцігаз» зазначили, що 2017 року збитки компанії склали 182 мільйони гривень. Через те, що встановлений НКРЕКП тариф не покриває економічно обґрунтованих витрат «Чернівцігазу», видатки компанії перевищили виручку.

«Встановлений НКРЕКП тариф на розподіл природного газу не покриває реальну вартість робіт, товарів та послуг. Через це діяльність ПАТ «Чернівцігаз» є збитковою вже четвертий рік поспіль», - йдеться у прес-релізі компанії.

За матеріалами http://buknews.com.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews