Яке майбутнє очікує Хотинську школу-інтернат?

31.03.2018 20:43   Джерело: cv24.com.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Одним з варіантів вирішення проблеми збереження Хотинської школи-інтернат є скорочення зарплатні та премії голові облради та решті президії і зменшення штату облради та ОДА. Так вважає нардеп Максим Бурбак. Пише http://www.cv24.com.ua 

«Після вчорашньої сесії зрозумів, що треба влаштувати лікнеп окремим депутатам облради та розтлумачити їм чинне законодавство, їхні обов`язки та повноваження. Бо голова профільної комісії, замість вирішення проблеми збереження та незакриття Хотинської спецшколи-інтернату по суті, вирішила підготувати звернення до нардепа з ініціативою відповідних змін до чинного законодавства. Для особливо обдарованих повторюю дослівно те, що вчора говорив з поважної трибуни облради і що не було почуто або не сприйнято (обирайте самі) – це виключно повноваження органів місцевого самоврядування приймати рішення про закриття, перепрофілювання або продовження фінансування комунальних закладів. По -простому для більшості депутатського корпусу – ваша власність, ваші гроші, ваше відповідальне рішення!!! Не перекидайте з хворої голови на здорову!!! А вирішувати місцеві питання змінами до законодавства, то трохи «зажирно», –  повідомив народний депутат України Максим Бурбак.

За словами голови профільної комісії облради Любові Годнюк, звернутися до Верховної ради України комісії рекомендував представник департаменту освіти. Про що є відповідний аудіозапис.

«Рішення комісії, – це не рішення особисто Годнюк», – повідомила «Чернівці 24» депутат обласної ради.
За матеріалами http://www.cv24.com.ua 
 
null
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: cv24.com.ua