Іво Бобул про депутатів Чернівецької міськради: «Вигнав би усіх, хто там сидить, без жалю» (Відео)

02.05.2018 08:13   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Днями народний артист України, уродженець Чернівецької області Іво Бобул розкритикував діяльність депутатів Чернівецької міськради. Про це співак заявив у інтерв’ю сайту АСС.

Іво Бобул висловив обурення через поганий стан доріг та інфраструктури у місті. На запитання про те, що найбільше не сподобалося у Чернівцях, співак відповів:

«Та всюди, де не поїдеш, вулиці розбиті. Думати треба про Чернівці, про місто, де живуть ваші діти, де ви їздите на своїх шикарних машинах».

Водночас артист заявив, що не хотів би стати міським головою Чернівців, адже «для цього треба мати хорошу освіту».

«Я бачу, як вони тут деруться за владу, до смішного доходить, - повідомив Іво Бобул, додавши, що він щоразу дивиться прямі трансляції сесій Чернівецької міськради. - Я кожен раз дивлюся, що твориться. Це не є сесія, а базар. Хлопці не знають, чого хочуть», - додав співак.

Разом з тим, на запитання: «Якби Ви стали мером, що б першим зробили?», артист відповів:

«Перше – вигнав би усіх, хто там сидить, без жалю. І позбавив би їх чогось. Бо так неправильно, негарно відноситись до людей, які тут живуть».

Нагадаємо, раніше Іво Бобул заявляв, що «зараз цінують лише тупих, безголосих і безграмотних».

За матеріалами https://molbuk.ua 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua