Чернівчани сказали, за яких умов готові платити у маршрутках більше (Відео)

22.05.2018 13:31   Джерело: АСС
Опубліковано : Буковинський Новинар

"Більшість наших маршруток виглядають так, як ніби їдуть на той світ," - чернівчани.

Журналісти Інформаційного агентства АСС поспілкувались із мешканцями Чернівців . Ми запитали, чи готові вони платити більше у маршрутках та за яких умов?

Городянка Євгенія перерахувала умови, за якими згідна на підняття тарифу у маршрутках до 5-ти гривень: " Не ігнорую маршрутки після страйку перевізників, тому що пішки на Руську далеко іти. Я готова платити 5 гривень, але якщо будуть нормальні умови – двері будуть нормально закриватись, люди не будуть падати із маршрутки. Щоб маршрутки були дійсно чистими, щоб водії відносились по-людськи, не кричали на людей на цілу маршрутку."

Ще одна чернівчанка каже: переважна більшість маршруток у Чернівцях  украй занедбані - розбиті та брудні, це потрібно змінювати: "Я готова була б платити ,якщо б давали талони. Не дають! І дуже брудні маршрутки. Переважно, це маршрутки на той світ, дуже брудно. Я за електронні чіпи, коли зчитується, скільки людина проїхала, щоб водій не говорив по телефону, крутив кермо і одночасно давав здачу, та ще й робив комусь зауваження."

"Вони ж обіцяли,коли переходили на 4 гривні такі ж самі обіцянки, що будуть покращення. Хочеться кваліфікованого обслуговування, нормальні маршрутки, та чіткий графік роботи маршруток", - каже ще один мешканець міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС